73.215regisztrált tag
HírekVissza
Dönts tudatosan egy jobb élet mellett!

Tudatosság… Áldás vagy átok? Nyilvánvalóan annak, aki birtokában van ennek a „csodaképességnek”: áldás. Aki megküzd vele nap, mint nap, annak már kevésbé. Pedig nem hiábavaló küzdelem, mert tudatosnak lenni jó! 

Tudni, hogy a Te kezedben van az irányítás, jó! Úgy alakítani a dolgaid, ahogyan csak szeretnéd, jó! Persze nem arról van szó, hogy ha néha magával ragad a pillanat heve, nem hagyatkozhatsz az ösztöneidre és sodródhatsz az árral, ó, dehogynem! Hiszen ettől szép az élet!

 

Mégis, egy kis tudatossággal rengeteg mindent elérhetsz! A mondás szerint:

A különbség aközött, amit megteszel, és amit megtehetnél, képes lenne megváltoztatni a világot!

A saját világodat legalábbis mindenképp.

 

Egyél jól, de hogyan?

Össze-vissza eszel napközben a munkahelyeden (vagy egyáltalán nem is eszel), esetleg rendelsz valamit, kiugrasz a közeli gyorsétterembe, vagy elmajszolsz egy szendvicset… Néha-néha belefér, de már rövidtávon is káros és veszélyes! A rendszertelenség nem tesz jót az emésztésednek, az anyagcserédnek, fel-le fognak ugrálni a kilók (inkább fel), és az energiaszinted is a padlón lesz.

Tudom, néha megoldhatatlannak tűnik a helyzet, de hidd el, hogy nem az! Csak egy kis tervezést és tudatosságot igényel a megoldása. Írd meg egy hétre az ebédmenüt, vásárolj be hozzá, és heti két alkalommal csináld meg előre az ebéded 2-3 napra. Akkor tudni fogod, hogy amit eszel az jó, és mindig lesz mihez nyúlnod, ha éhes leszel. (És mégsem állsz minden este a konyhában a tűzhely felett.) Igényel erőfeszítést, előre tervezést, persze, de megéri!

 

Mozogj rendszeresen, de mikor?

Ugyanez vonatkozik a mozgásra is. Az embernek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Sokszor kevésnek érezzük a 24 órát, de ha jobban megnézed, tutifix, hogy vannak benne üresjáratok. És itt nem a pihenés idejéről beszélek, az igenis kell, de egy résszel kevesebb sorozat, egy fél órával kevesebb közösségi média, egy ici-picit korábban kelés, és máris ott az idő és lehetőség a testmozgásra.

Nincs olyan szó, hogy lehetetlen, olyan viszont van, hogy priorizálás! Ennyi kell csak ahhoz, hogy fitt és energikus legyél. Ez pedig paradoxon, de minél többször találsz időt a sportra, annál több időd lesz minden másra is, mivel sokkal magasabb lesz az energiaszinted, a koncentrációs képességed és a hatékonyságod. Ezt hívom én tökéletes befektetésnek!

 

 

Új életmód, új lehetőségek!

Ahhoz, hogy több rendszert vigyél az életedbe, és ezek az új szokások berögzüljenek, persze idő kell. És megint csak a bűvös szó: tudatosság. Állítólag 21 napba telik, míg egy újonnan felvett szokásból rutin lesz, de még ha 28 is, vagy 35, akkor is bőven megéri!

A 90 napos életmódváltó programunk például egy szuper ugródeszka egy rendszerezettebb, és minőségibb élet felé. Vezetett edzések, pihenőnapokkal vegyesen, abszolút vállalható tempóban, hogy a sikerélményed is meglegyen! A megfelelő étkezésed kialakításához pedig étrendet adunk, így ezen a téren is sínre kerülhetsz.

Ne várj december 31-ig a fogadalmakkal, mert ha most belevágsz, év végére már sokkal jobb formában lehetsz, mint hinnéd, fizikailag és szellemileg is! És nem mellesleg jóval kevesebb energiát igényel a tényleges változtatás, mint az állandó kifogáskeresés…

 

Nyiss egy új, jobb élet felé és jelentkezz most!

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél