73.215regisztrált tag
HírekVissza
ÉN Fitnesz Alaptanfolyam
A tudatosság a kulcstényező

Napjaink igen divatos témája az életmódváltás. Azonban nem mindegy, hogy milyen alapvető tudással vagyunk felvértezve annak érdekében, hogy a sok lehetőség között megtaláljuk a számunkra legpozitívabb eredményt hozó programot.

A helyes út megtalálása magába foglalja az egészséges táplálkozást, a rendszeres testmozgást, motivációs technikákat és olyan elemi ismereteket, amelyek elősegítik a hosszú távú egészségmegőrzést. Szeretnénk ebben segíteni, ezért létrehoztuk az ÉN Fitnesz Alaptanfolyamot. 

 

 

A képzés célja, hogy a résztvevők az egészséges életmód szemléletét, gyakorlati elemeit, alkalmazható praktikáit elsajátítsák, és a saját életükbe átültetve sikeresen hasznosítsák azokat. Mindezekben pedig az IWI Nemzetközi Fitnesziskola munkatársai, szakterületükön kiemelkedő munkát végző szakértő partnerei segítenek.

 

Ha kipróbálnád Te is, a regisztrációt követően lehetőséget biztosítunk egy 1 hetes ingyenes betekintő modul elvégzésére, ahol ízelítőt adunk a teljes képzésből, így a kockázatmentesen döntheted el, hogy tovább haladsz-e a további 6 teljes modulon. Mindezt pedig kiegészíti, hogy kvalifikált trénereinknél igénybe vehető egy 1 alkalmas, ingyenes állapotfelmérés is, mely segítséget nyújthat az egyéni szempontok figyelembevételére.

 

Tanfolyamunkat ajánljuk Neked, ha életmódváltáson gondolkozol vagy szeretnél tudatosan mozogni, táplálkozni, ha célod az alakformálás, fogyás, tömegnövelés, vagy izomépítés, ha szeretnél biztos alapokon nyugvó tudás mellett elkezdeni sportolni, edzeni, vagy ha csak fontolgatod az edzőség gondolatát, de még nem mertél belevágni.

 

Várunk sok szeretettel! Dönts tudatosan az egészségedről!

További infók az ÉN FITNESZ ALAPTANFOLYAM-ról itt!

www.iwi.hu

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél