73.215regisztrált tag
HírekVissza
Megérkezett az IWIREPs, az edzők szakmai közössége!

Egy jó közösséghez tartozni mindig szuper dolog. Legyen szó hobbiról, életmódról vagy éppen munkáról – egy támogató csoport tagjának lenni megnyugtató és örömteli érzés. Magabiztosságot ad, hogy a tagok egymást segítik, erősítik és jó tudni, hogy van kihez fordulni a felmerülő kérdésekkel.

 

Ezt a fontos elvet követve álmodta meg az IWI Nemzetközi Fitnesziskola az IWIREPs edzőregisztert, amely egy megbízható szakmai közösség és érdekképviselet edzők számára.

Ismerkedj meg ezzel a hiánypótló kezdeményezéssel és csatlakozz!

 

IWIREPs - Fitnesz. Szakma. Közösség.

A fitnesz szakma gyorsan fejlődik és egyre inkább az látható, hogy mind hazai, mind nemzetközi szinten olyan magas szintű törekvések vannak, amelyeknek köszönhetően vezető szerepet tölthet be az aktív, egészséges életmód elfogadásában és fenntartásában.

Ezek mellett a törekvések mellet a szektorális összefogás kulcsfontosságúvá válik, és az iparágat érintő változásokhoz való alkalmazkodáshoz fontos, hogy számíthassunk egymásra. Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola létrehozta az IWIREPs edzőregisztert, mely az egészségfejlesztés és testkultúra területén tevékenykedő, szakmájának elhivatott, a folyamatos fejlődést, megújulást fontosnak tartó, a fitnesz szektorban dolgozó edzők, oktatók és sportszakemberek érdekképviselete.

 

Mit nyújthat számodra az IWIREPs?

Érdekképviselet: Minden komoly szakmának van egy olyan szervezete, amely a tagok szócsöveként a közös álláspontot képviselve igyekszik prosperáló, kiszámítható körülményeket létrehozni és fenntartani.

Szakmai közösség: Tagja lehetsz egy zárt szakmai Facebook csoportnak, ahol szakértőktől első kézből kaphatsz választ kérdéseidre és értesülhetsz a szakmát érintő aktualitásokról, valamint segítséget kapsz bekerülni a hazai és nemzetközi fitnesz szektor vérkeringésébe.

Edzőkereső: Megjelenhetsz az Edzőkereső térképen, mely hatékony klientúra-bővítési, álláskeresési és kapcsolatfelvételi lehetőséget kínál számodra. Regisztrált fitnesz szakemberként nagyobb bizalomra és elismertségre számíthatsz a kliensek és a munkáltatók részéről egyaránt.

Szakcikkek, videók: Folyamatosan frissülő szakmai cikkek és videótár segítségével könnyedén bővítheted ismereteidet. A folyamatos önképzések, továbbképzések és szakmai tartalmak révén az IWIREPs tagsággal rendelkező edzők minőségi edzések tartására törekedhetnek.

Webinarok, podcastek, konferenciák: Aktuális kérdésekben segítséget kapsz szakértőktől, az IWI munkatársaitól, olyan információs tudásbázis birtokába kerülsz, mellyel szakmai kompetenciáidat fejlesztheted.

Kedvezmények: A tagok számára tanfolyami és szektorális partnerek kiemelt kedvezményei széles skálája kínálkozik, termékekből és szolgáltatásokból egyaránt.

 

Bármilyen államilag elismert fitnesz szakmai képesítés birtokában csatlakozhatsz, vár az IWIREPs!

 

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél