73.215regisztrált tag
HírekVissza
Ne írd le magad, csak mert elmúltál 40!

Sok 40-45 körüli nő érzi úgy, hogy elfáradt, elhasználódott az elmúlt évek alatt, ami nagyrészt a család-háztartás-munka háromszögének, és a kevés énidőnek „köszönhető”.

 

Ilyentájt érkezik meg a késztetés, hogy történjen már valami, ami végre feldobja a szürke hétköznapokat! A lélek új színekre vágyik, új kihívásokra, új kalandokra, a megoldások tárháza pedig végtelen!

Lehet utazni, munkahelyet váltani, költözni, nyelveket tanulni, új hobbit találni… Szóval, ha felismered, hogy mennyi lehetőséged van, akkor felrázhatod magad, és megtalálhatod az utat a kiteljesedés felé!

 

Kapcsolódj másokhoz!

Ahelyett, hogy elszigetelődnél, inkább nyiss az új élmények, új emberek irányába. Ismerkedj hozzád hasonló, intelligens, negyvenes nőkkel, akikkel kicserélheted a tapasztalataidat, és megbeszélheted az aktuálisan benned motoszkáló kérdéseket.

A mai világan már sokkal könnyebb új ismeretségekre szert tenni, amikből akár tartós barátságok is születhetnek. A FitVideo is kitalált ehhez egy szuper felületet, csak élned kell a lehetőséggel!

 

40-en túl is fitten

A 40-en túl is fitten egy zárt Facebook csoport, negyven pluszos, életrevaló csajokkal. Különböző témákat boncolgatunk napról napra, tabuk nélkül, minden olyan területen, ami csak érdekelhet:

Lelki dolgok, divat, egészség, önbizalom, intimitás, szépségápolás, tudatosság, de TE is bármit bedobhatsz, ami éppen foglalkoztat.

Csatlakozz a 40-en túl is fitten csapathoz, és nyiss az új arcok, új élmények, új lehetőségek felé!

 

Várunk!

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél