73.215regisztrált tag
HírekVissza
Nincs időm semmire!

Hányszor mondtad ki ezt a kétségbeesett mondatot, csak az utóbbi néhány hétben?

Ha jól sejtem, nem egyszer, hiszen óriási a nyomás rajtad: legyél egyszerre nő, anya, társ, kolléga és még ezeken felül is tudj helyt állni ezernyi szerepben… Nőnek lenni csodálatos érzés, ugyanakkor nagy kihívás is, mivel számodra is csak 24 órából áll egy nap.

Ebből jó esetben legalább nyolcat alszol, és valószínűleg ugyanennyit dolgozol is, marad tehát néhány órád minden másra. És ebben bizony meg kell találnod az én időt, hiszen, ha saját magadba nem fektetsz energiát, akkor a többi feladatnak is csak ideig-óráig tudsz eleget tenni, mert egyszerűen el fogsz fogyni…

 

Optimalizáld az időbeosztásod és spórolj órákat otthoni edzéssel!

A rendszeres mozgás nem luxus, és nem lehet az utolsó a fontossági listán, mivel alapvető feltétele annak, hogy egészséges és energikus maradj. Az viszont már lehet luxus, hogy 2-3 órát szánj erre minden egyes alkalommal, ami nagyrészt elmegy a közlekedésre, a sorban állásra, a dugóban ülésre, mire eljutsz a teremig. A sok tízezer forintba kerülő havi kondibérletekről már nem is beszélve.

Meg lehet ezt oldani napi 30-40 percben, ha éppen csak ennyire futja, és sokkal kevesebb pénzből is. A FitVideo előfizetések ugyanis lehetővé teszik, hogy nagyon kedvező áron tudj profi edzők vezetésével edzeni, otthon, kényelmesen, és akkor, amikor időt tudsz rá szakítani! Nem vagy nyitvatartáshoz, vagy órarendhez kötve, alakíthatod az edzéseid időpontját pontosan úgy, ahogyan neked a legjobb!

 

SZERETNÉM, HOGY AZ EDZÉS IS BELEFÉRJEN AZ IDŐMBE

 

Ne félj az otthoni edzéstől!

Azt hiszed, hogy az otthoni edzés nem lehet hatékony? Ha csak céltalanul, össze-vissza YouTube videókat nézegetve próbálsz mozogni, akkor valóban könnyen érhet kudarc és elvesztheted a motivációd.

A FitVideo rendszerében azonban minden adott a sikerhez:

Profi edzők segítik a munkád magyar nyelven, és komplett edzéstervek közül is válogathatsz, céljaidnak megfelelően. Legyen szó alakformálásról, életmódváltásról, jobb kondíció eléréséről, nálunk mindent megtalálsz!

 

A FitVideo programokban elérhető edzésterv pontos iránymutatást ad: napokra lebontva végig vezet az egész programon, megmondja, hogy melyik napon melyik edzésvideót csináld meg, és természetesen a pihenésre is időt ad. Ennél egyszerűbb már nem is lehet!

 

MEGNÉZEM A PROGRAMOKAT

 

Teljesen jogosan érzed úgy, hogy naponta 2 órát nem tudsz erre szánni, utazással, edzéssel, öltözködéssel együtt, de heti háromszor 30-40 perce mindenkinek van.

Töltsd hatékonyan ezt az időt, FitVideo edzésekkel!

 

 

Business photo created by DCStudio - www.freepik.com

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél