73.215regisztrált tag
HírekVissza
Szenvedélyből karrier
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - bemutatkozás

“Szenvedélyből karrier” - szlogenünk egyben legjobb kifejezőeszközünk arra, hogy intézményünk vezetői, oktatói és háttércsapata milyen elszántsággal, elhivatottsággal igyekeznek átadni tudásuk legjavát a képzéseinkben résztvevők számára.

Az IWI több mint 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz-, wellness- és sportképzések piacán. A hozzánk jelentkezőket rendkívül széles portfólióval várjuk, így az alap- és ráépülő képzések között mindenki megtalálhatja a karrier céljainak megfelelő utat. Fitnesz szakmai képzéseinken (Fitness instruktor, Csoportos fitness instruktor, Személyi edző, Sportoktató - Fitnesz-testépítés szakág) fél - egy éven belül megszerezhető, munkavégzésre feljogosító, államilag elismert képesítést lehet szerezni. 

 

Azok a végzettek, akik szeretnék magukat továbbfejleszteni, klientúrájukat bővíteni vagy maximalizálni saját, vagy vendégeik teljesítményét, a továbbképzések (Active Ageing Instructor (Szeniortréner), Funkcionális tréner, Gyermekfitnesz- és gyermekaerobik-oktató, Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés, Elhízás élettana és pszichológiája, modern terápiája, Korrektív tréner, Erőnléti tréner, Masterclass) és akkreditált workshopok színes választékából válogathatnak.

 

Folyamatosan bővülő kínálatunk mellett pedig az önfejlesztésre (ÉN fitnesz Alaptanfolyam, Sportjóga) vagy a nemzetközi karrierre törekvőknek (NASM képzések) is lehetőséget adunk. 

 

 

Ugyanakkor iskolánk nem csak oktatási intézményként funkcionál. A szektorális összefogás kulcsfontosságú szerepet tölt be az edzők életében, így a képesítő vizsga megszerzése után sem hagyjuk őket magukra.

Létrehoztuk az IWIREPs edzőregisztert, mely az egészségfejlesztés és testkultúra területén tevékenykedő, szakmájának elhivatott, a folyamatos fejlődést, megújulást fontosnak tartó, a fitnesz szektorban dolgozó edzők, oktatók és sportszakemberek érdekképviselete.

 

Várunk Téged is sok szeretettel! Legyen a szenvedélyből karrier!

iwi.hu/

Csatlakozz most és kezdd el!

Regisztrálj itt!

Használd bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben... eddz amikor és ahogyan szeretnél